Tilbud!
,

Tecnopro Pamplona Badesandaler Herrer Sko Sort 44

Original price was: 100 kr..Current price is: 80 kr..

Skridsikre og komfortable badesandaler til herrer i sort. Perfekt til stranden og poolen. Oplev stil og funktionalitet i ét produkt.

Køb her

Varenummer (SKU): 10634000313125066 Kategorier: ,

Introducerer Tecnopro Pamplona Badesandaler Herrer Sko Sort 44, der vil tage dine sommerdage til nye højder af komfort og stil. Disse fantastiske badesandaler er skabt til afslappet nydelse ved poolen, på stranden eller i saunaen.

En let og luftig konstruktion sikrer, at dine fødder får optimal luftcirkulation og behagelig fodtøj hele dagen. Med en justerbar rem og velcrolukning garanteres en tilpasset pasform, som følger dine fødders form og behov.

Den støddæmpende sål i sandalerne tilbyder en behagelig støtte, der mindsker træthed og giver dig ekstra energi til at nyde hver eneste sommerdag fuldt ud.

En perfekt kombination af funktionalitet og stil gør Tecnopro Pamplona Badesandaler til dine pålidelige følgesvende, der vil sikre, at du altid er godt klædt på til sommerens eventyr. Så lad dine fødder få den behandling, de fortjener, og oplev sommeren på en ny og forfriskende måde med disse fantastiske badesandaler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tecnopro Pamplona Badesandaler Herrer Sko Sort 44”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.