Keen – Shanti badesandaler – beige – Size (38,5)

650 kr.

Opdag Keen Shanti badesandalerne i elegant beige, perfekte til sommeren. Med deres komfortable pasform og holdbare materialer vil du elske at have dem på – a match made in heaven.

Køb her

Varenummer (SKU): 8423902137482484 Kategori:

Skridsikre, komfortable og stilfulde – Keen Shanti badesandaler er det perfekte valg til dine strandeventyr. Med deres beige farve og sporty design er disse sandaler ikke kun praktiske, men også super trendy.

Lavet af 100% EVA skum, giver disse badesandaler en utrolig letvægtsfornemmelse, der giver dig følelsen af at gå på skyer. Deres skridsikre sål sørger for at du står stabilt på våde og glatte underlag, så du kan nyde strandens skønhed uden bekymringer.

Keen Shanti badesandaler er ikke bare funktionelle, de er også utroligt komfortable. Deres ergonomiske design sikrer en perfekt pasform og støtte til dine fødder hele dagen. Du vil være i stand til at vandre langs stranden eller slappe af ved poolen, uden at bekymre dig om ømme fødder.

Tag dine solbriller på, smør dig ind i solcreme og tag Keen Shanti badesandalerne med på din næste tropiske ferie – og gør hver enkelt skridt til en stilfuld oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Keen – Shanti badesandaler – beige – Size (38,5)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.