Tilbud!
,

Superdry Formstøbte poolbadesandaler

Original price was: 299 kr..Current price is: 209 kr..

Dæk dine fødder i uovertruffen komfort med Superdry Formstøbte poolbadesandaler. Perfekt til sommeren og designet til at passe perfekt til din stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5838801623622229 Kategorier: ,

Skridsikre og stilfulde, disse Superdry Formstøbte poolbadesandaler er det ultimative valg for en afslappende tid ved poolen. Med deres formstøbte design og brede rem, der prydes af det ikoniske Superdry logo, vil disse sandaler være en fantastisk tilføjelse til din sommergarderobe.

Ikke kun er disse sandaler stilfulde, men de er også utroligt behagelige at have på. Den polstrede bund giver ekstra støtte til dine fødder, så du kan gå rundt hele dagen uden at føle ubehag. Slip for trætte fødder efter en lang dag ved poolen og forkæl dig selv med disse formstøbte sandaler.

Uanset om du er på ferie eller bare ønsker at tilføje lidt ekstra sommerstil til din hverdag, vil disse poolbadesandaler være din bedste følgesvend. Den skridsikre sål giver dig sikkerheden, du har brug for på både våde og glatte overflader, så du kan nyde solen uden bekymringer.

Gør et stilfuldt statement ved poolen med disse Superdry Formstøbte poolbadesandaler. Din sommer vil aldrig være den samme igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Superdry Formstøbte poolbadesandaler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.