Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Sort Str 29/30 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Gør hverdagen sjovere for børn med Havaianas Kids Slim. Kvalitetsflipflops i sort, der giver komfort og stil til små fødder. Et must-have til solrige eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500194415956 Kategorier: , , ,

Fremhæv dit barns eventyrlige sind med Havaianas Kids Slim Sort Str 29/30. Disse klassiske flip-flops er skabt til solrige sommerdage, hvor leg og sjov er i højsædet.

Med lette og slidstærke gummisåler kombineret med smalle remme, der ikke gnaver, får dit barn en behagelig oplevelse hele dagen. De vandresistente og lugtafvisende såler gør dem perfekte til både strandture og poolaktiviteter.

Komforten er i top med de bløde og skønne såler, der omfavner fødderne og sikrer stabilitet og støtte. Mønsteret på sålerne sikrer desuden et sikkert fodfæste og forhindrer glidning, så dit barn kan udforske verden med selvtillid.

Havaianas Kids Slim Sort Str 29/30 er badesandaler, som vil blive elsket af dit barn. Den ekstra detalje af størrelsesguide hjælper dig med at finde den perfekte pasform til dit barn, da Havaianas har en tendens til at være små i størrelsen.

Brug disse fantastiske flip-flops til at udtrykke dit barns personlighed og skab minder om sommerglæde og eventyr. Giv dit barn friheden til at løbe, hoppe og danse med Havaianas Kids Slim Sort Str 29/30.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Sort Str 29/30 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.