Tilbud!
,

Mckinley Olga Bio Split Toe Iii Junior Sandal Unisex Sandaler Og Badesandaler Grå 30

Original price was: 300 kr..Current price is: 100 kr..

Skab eventyrlyst hos dine børn med Mckinley Olga Bio Split Toe III sandaler. Perfekte til udendørs leg og med en ergonomisk design, som sikrer komfort og støtte. Køb dem nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10634001212088301 Kategorier: ,

Mckinley Olga Bio Split Toe III Junior Sandal Unisex Sandaler Og Badesandaler Grå 30 er ikke bare en sandal, det er et eventyr i sig selv. Med dens robuste konstruktion og alsidighed er den skabt til at følge med aktive børnefødder på utallige udendørs eventyr.

Den slidstærke overdel i syntetisk materiale sikrer ikke kun komfort, men også en pålidelig beskyttelse i enhver situation. Hvad end det er på stranden, i skoven eller på legepladsen, kan dit barn føle sig trygt og komfortabelt.

En sandal skal kunne tilpasses individuelle behov, og derfor har Mckinley Olga Bio Split Toe III en justerbar velcrolukning, som gør det nemt at tilpasse pasformen. Dette sikrer også ekstra stabilitet, så dit barn kan bevæge sig med selvtillid og balance.

Med den splittede tåkonstruktion får tæerne mulighed for at bevæge sig naturligt, hvilket giver bedre greb og balance. Uanset om de udforsker klipperne ved stranden eller vandrer gennem skoven, er deres fødder klar til enhver udfordring.

Ydersålen er skridsikker, hvilket giver godt greb på forskellige typer af overflader. Dette betyder, at dit barn kan løbe, hoppe og klatre uden at bekymre sig om at glide eller falde.

Mckinley Olga Bio Split Toe III Junior Sandal Unisex Sandaler Og Badesandaler Grå 30 er den perfekte sandal til aktive børn, der ønsker både komfort og beskyttelse på deres spændende eventyr. Tag med på rejsen og lad dit barn være klar til at erobre verden med stil og selvtillid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mckinley Olga Bio Split Toe Iii Junior Sandal Unisex Sandaler Og Badesandaler Grå 30”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.