Tilbud!
,

Hust & Claire Wan Blue Farhat Badesko – Str. 27-28

Original price was: 170 kr..Current price is: 127 kr..

Få dit barn klar til stranden med stil i disse behagelige og trendy badesko fra Hust & Claire. Bestil nu og lad legen begynde.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301157835625 Kategorier: ,

Mærk vinden i håret og sandet mellem tæerne med de skønne Hust & Claire Wan Blue Farhat Badesko. Disse badesko er det ultimative tilbehør til stranddage og svømmeture med børnene. Med et klassisk og stilfuldt design i en smuk blå farve, vil disse badesko ikke kun beskytte dine smås fødder, men også give dem et smart og moderigtigt look.

Med et UV50+/UPF50 filter giver disse badesko en effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler, samtidig med at de er behagelige at have på. Lavet af 83% polyester og 17% elastan, er disse badesko både bløde og fleksible, hvilket giver god bevægelsesfrihed for aktive børn.

Ved at være certificeret med Oeko-Tex 100® kan du være sikker på, at disse badesko er fri for skadelige stoffer og allergifremkaldende materialer. De er skabt med omtanke for både dit barns komfort og sundhed.

Glem ikke at følge vaske- og brugsanvisningen for at holde disse badesko i topform sæson efter sæson. Lad dine børn udforske vandets vidunderlige verden uden bekymringer med Hust & Claire Wan Blue Farhat Badesko. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire Wan Blue Farhat Badesko – Str. 27-28”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.