Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Sort Str 27/28 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Skab stil og komfort til dit barn med Havaianas Kids Slim flip-flops i sort. Ideel til sommeren, med et ikonisk design og behagelig pasform.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500194414867 Kategorier: , , ,

Sommeren kalder og hvad bedre måde at byde den velkommen på end med et par klassiske flip-flops til børnene? Lad mig præsentere Havaianas Kids Slim, – de ultimative sandaler til solrige og sjove sommerdage.

Disse flip-flops er designet specielt til børn og er udstyret med lette og slidstærke gummisåler, der garanterer komfort og lang levetid. De smalle remme sikrer, at sandalerne sidder godt på foden uden at gnave. Ingen ubehag her.

Men det er ikke alt – Havaianas Kids Slim har også vandresistente og lugtafvisende såler. Ja, du hørte rigtigt. Så hvis der skulle være en spontan vandkamp eller pludselig tur til stranden, behøver du ikke bekymre dig om disse sandaler. De er fuldt udstyret til at klare det hele.

Sørg også for at lægge mærke til de mønstrede såler – de er ikke kun stilfulde, men de sikrer også, at dit barn ikke glider. Sikkerheden er altid vigtig, især når det kommer til vores små eventyrere.

Vores størrelsesguide sikrer, at du får den helt rigtige størrelse til dit barn. Vær opmærksom på, at Havaianas anvender deres egen størrelsesguide, der adskiller sig fra EU-størrelserne. Det er altid bedst at følge Havaianas’ guide, da de tendens til at være lidt små i størrelsen.

Giv dine børn et par badesandaler, som de vil elske. Med Havaianas Kids Slim kan de hoppe, lege og udforske sommeren med stil og komfort. Skynd dig og få fat i et par til dit barn i dag og oplev, hvordan de nemt bliver favoritskoene til sommeren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Sort Str 27/28 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.