Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Sort Str 23/24 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Gør dine små glade med Havaianas Kids Slim. Den unikke sort farve og behagelige pasform gør det til den perfekte sandal til aktive børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500194412689 Kategorier: , , ,

Giv dine børn den ultimative sommerfølelse med Havaianas Kids Slim sort flip-flops i størrelse 23/24. Disse klassiske klipklapper er det perfekte valg til solrige dage, hvor fødderne skal have luft.

Havaianas Kids Slim er designet til børn med lette og slidstærke gummisåler, der holder i timevis af leg og sjov. De smalle remme sikrer, at fødderne er komfortable og fri for irritation.

Disse badesandaler er ikke kun behagelige, de er også praktiske. Deres vandresistente og lugtafvisende såler gør dem til det ideelle valg til strandture eller svømmeture. Og med deres mønstrede såler får dine børn et solidt greb på alle overflader, så de ikke glider og falder.

Havaianas Kids Slim er ikke bare flip-flops, de er en del af en fantastisk oplevelse. Lad dine børn gå rundt med stil og komfort i disse skønne klipklapper. Husk, at størrelserne er angivet i Havaianas’ egne størrelser, så tjek vores størrelsesguide for at finde den rigtige størrelse til dine små.

Giv dine børns sommergarderobe et ekstra strejf af sjov og stil med Havaianas Kids Slim sort flip-flops i størrelse 23/24. Lad dem træde ind i sommeren med en legende følelse af frihed og eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Sort Str 23/24 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.