Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Mørkrosa Str 27/28 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Opdag den perfekte kombination af stil og komfort med Havaianas Kids Slim. Med sin mørkrosa farve og behagelige pasform er dette den ideelle sko til dit barn. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500194420312 Kategorier: , , ,

Lad mig præsentere dig for Havaianas Kids Slim Mørkrosa Str 27/28 Barn – den ultimative sommersandal til dine små eventyrere. Disse klassiske flip-flops fra Havaianas er et absolut must-have til solrige dage.

Med lette og slidstærke gummisåler samt smalle remme, der ikke gnaver, er disse sandaler designet med børnenes komfort i tankerne. Ikke nok med det, så har de også vandresistente og lugtafvisende såler, der sikrer friske og tørre fødder hele dagen.

Havaianas Kids Slim er ikke kun praktiske, de er også utroligt stilfulde. Med deres mønstrede såler er der ingen risiko for at glide, selv når legen når nye højder. Disse badesandaler vil uden tvivl blive elsket af dine børn.

Bemærk, at størrelserne angivet er Havaianas’ eget størrelsessystem og ikke EU-størrelser. Havaianas har tendens til at være små i størrelserne, så vi anbefaler at gå efter Havaianas’ størrelse i stedet for EU-størrelsen. For eksempel svarer Havaianas 27-28 til EU-størrelse 29-30. Husk at tjekke vores størrelsesguide for at finde den perfekte pasform.

Så lad dine små fødder træde ind i sommeren med stil og komfort. Køb Havaianas Kids Slim Mørkrosa Str 27/28 Barn i dag og giv dine børn de bedste sandaler til deres eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Mørkrosa Str 27/28 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.