Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 29/30 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Gør sommersæsonen endnu mere farverig med Havaianas Kids Slim. Denne lyserosa flip-flop i str. 29/30 er perfekt til dit barns sommereventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500421528296 Kategorier: , , ,

Hør her, alle I forældre derude. Tag et øjeblik og forestil jer jeres børns glade, sprudlende ansigter, når de hopper rundt på stranden i disse fantastiske Havaianas Kids Slim flip-flops. Disse klassiske badesandaler er det ultimative tilbehør til solrige sommerdage.

Med lette og slidstærke gummisåler og smalle remme er disse flip-flops designet til at være både komfortable og stilfulde. Ingen gnidende eller irriterende remme her. Og med vandresistente og lugtafvisende såler kan I være sikre på, at disse sandaler holder sig friske og skønne, selv når børnene leges i vandkanten.

Men det stopper ikke der. Disse flip-flops er også udstyret med mønstret såler, der forhindrer jeres børn i at glide og falde, selv når de leger vildt på stranden eller ved poolen. Så I kan slappe af og nyde synet af jeres børn, der har det sjovt uden bekymringer.

Vær dog opmærksom på, at størrelserne på disse Havaianas Kids Slim er angivet efter Havaianas eget system og ikke EU-størrelser. Tag et kig på vores størrelsesguide for at sikre, at I vælger den perfekte pasform til jeres børn.

Så giv jeres børn den bedste sommeroplevelse nogensinde med disse fantastiske Havaianas Kids Slim flip-flops. De vil elske dem, og I vil elske at se dem så glade og tilfredse. Så skynd jer og få fat i et par i dag og skab minder, der varer livet ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 29/30 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.