Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 27/28 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Få dine børn til at skinne med Havaianas Kids Slim Lyserosa sandaler. Luksuriøs stil, slidstærk kvalitet og perfekt pasform. Tilfredse små fødder, glade forældre.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500421527207 Kategorier: , , ,

Vil du forkæle dit barn med de skønneste sommerfødder? Så er Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 27/28 Barn sandalerne det perfekte valg. Disse klassiske flip-flops er et must-have til solrige sommerdage, hvor dine børn vil elske at have dem på.

Med lette og slidstærke gummisåler og smalle remme, der ikke gnaver, er disse sandaler komfortable og sikrer bevægelsesfrihed. Derudover er sålerne vandresistente og lugtafvisende, så badesandalerne forbliver friske, selv efter en sjov tur i vandet.

For at holde dine børn sikkert i gang, har Havaianas Kids Slim sandalerne mønstrede såler, der forhindrer glidning, og sikrer en sikker og behagelig gåtur. Og lad os ikke glemme det trendy lyserosa design, der vil få dine små til at føle sig som sandal-konger og -dronninger.

Vær opmærksom på, at størrelserne er angivet i Havaianas egen størrelsesguide, som kan være en smule anderledes end EU-størrelserne. Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 27/28 Barn svarer til EU-størrelse 29-30. For at finde den perfekte størrelse anbefaler vi altid at bruge Havaianas egen størrelsesguide.

Forkæl dine børn med de bedste sommerfødder, og lad dem danse rundt med stil i disse dejlige Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 27/28 Barn sandaler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Lyserosa Str 27/28 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.