Tilbud!
, , ,

Havaianas Kids Slim Gul Str 23/24 Barn

Original price was: 149 kr..Current price is: 119 kr..

Skab solrige eventyr for dit barn med Havaianas Kids Slim. Disse ikoniske gule flip flops i str. 23/24 til børn kombinerer stil og komfort på unikt vis.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229500194484563 Kategorier: , , ,

Træd ind i en farverig verden af glæde og komfort for dine små med Havaianas Kids Slim Gul Str. 23/24 Barn. Disse klassiske flip-flops er det perfekte tilbehør til solrige sommerdage, hvor leg og eventyr er i højeste gænge.

Med lette og slidstærke gummisåler, vil disse sandaler tage dine børn med på eventyr uden at gå på kompromis med holdbarhed eller komfort. De smalle remme er skånsomme mod huden og undgår ubehagelige gnidninger. Hvem kan ikke lide komfort, der holder fødderne glade hele dagen?

Havaianas Kids Slim er også kendt for deres vandresistente og lugtafvisende såler. Så uanset om dine børn løber rundt på stranden eller hopper i vandpytter, vil disse flip-flops forblive friske og behagelige. Og med deres mønstrede såler, behøver du aldrig bekymre dig om glidende skridt.

Disse vidunderlige badesandaler vil få dine børn til at elske at være i vandet endnu mere. Og husk, størrelserne er angivet i Havaianas egen størrelse snarere end EU-størrelsen. Men fortvivl ikke, vi har en handy størrelsesguide, der guider dig til de rigtige dimensioner, så dine små kan nyde deres nye flip-flops uden besvær.

Giv dine børn frihed til at udforske og have det sjovt med Havaianas Kids Slim Gul Str. 23/24 Barn. Lad dem træde ind i en verden af komfort og stil med dette populære mærke, der altid leverer kvalitet og glæde til små fødder. Bestil dine i dag og se deres smil skinne endnu brighter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Slim Gul Str 23/24 Barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.