Tilbud!
,

Havaianas Kids Sandaler Top PJ Masks Citronela – Str. 33/34

Original price was: 200 kr..Current price is: 80 kr..

Få din lille helt klar til sommeren med de sjove Havaianas børne sandaler med PJ Masks motiv. Behagelige, slidstærke og med anti-myg teknologi. Køb dem nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300629702317 Kategorier: ,

Havaianas Kids Sandaler Top PJ Masks Citronela er den ultimative sommersandal til aktive børn. Med sit farverige og sjove PJ Masks-design er disse sandaler ikke kun stilfulde, men også yderst holdbare og komfortable. Fremstillet af 100% polyester og med en ydersål og indersål af 100% gummi, er disse sandaler designet til at kunne klare enhver leg og aktivitet.

Den unikke citronelduft, som er indarbejdet i sålen, giver en behagelig og forfriskende duft, mens børnene nyder sommersolen. Sandalerne er lette at rengøre og vedligeholde, så børnene kan fortsætte med at udforske og lege uden bekymringer.

Med Havaianas Kids Sandaler Top PJ Masks Citronela kan børnene kaste sig ud i nye eventyr med stil og komfort. Den justerbare rem sikrer en perfekt pasform, mens det sjove og livlige design vil gøre ethvert outfit endnu mere unikt.

Giv dine børn den bedste sommeroplevelse med Havaianas Kids Sandaler Top PJ Masks Citronela. Lad dem træde ind i en verden af leg, komfort og sjov med disse fantastiske sandaler, som vil følge dem på alle deres eventyr. Lad dem være stjernerne i hverdagen med disse skønne sandaler, der udstråler glæde og leg uanset hvor de går.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Kids Sandaler Top PJ Masks Citronela – Str. 33/34”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.