,

Havaianas Brasil Logo Oliven Str 35/36 Herre

299 kr.

Skift basissiden og vælg et nyt projekt

Basissiden er dit udgangspunkt for ethvert projekt, og du kan ændre den efter behov. Når du er klar til at vælge et nyt projekt, skal du blot sige det.

Køb her

Varenummer (SKU): 4229501814435433 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af stilfuld komfort med Havaianas Brasil Logo Oliven klipklapper. Disse ikoniske klipklapper er et absolut must-have til dine feriedage og bringer et strejf af brasiliansk charme til dine fødder.

Med deres klassiske design og det karakteristiske 2-huls tap, prydet med et kontrastfarvet logo og Brasiliens farverige flag på remmen, udstråler disse sandaler både stil og stolthed. Sålerne er lavet af vandafvisende gummi, hvilket gør dem perfekte til både byslentreture og solrige dage på stranden.

Ikke kun er Havaianas Brasil Logo Oliven klipklapper utroligt stilfulde, de er også utroligt behagelige. Deres bløde gummisåler er designet til at give dine fødder optimal komfort, mens det mønstrede såldesign sikrer, at du ikke glider på våde overflader.

Vær opmærksom på, at størrelserne på disse klipklapper er angivet i Havaianas egen størrelse og ikke EU-størrelse. Havaianas størrelser tendenser til at være små, så vi anbefaler, at du bruger Havaianas størrelsesguide, når du vælger den rette størrelse til dig. Gør din ferie til en stilfuld og komfortabel oplevelse med Havaianas Brasil Logo Oliven klipklapper.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havaianas Brasil Logo Oliven Str 35/36 Herre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.