Tilbud!

Badesko AOP – Cerulean – 34-35

Original price was: 120 kr..Current price is: 60 kr..

Få styr på sommerstilen med disse trendy badesko i en unik cerulean-farve. Perfekt til stranden eller poolen. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101142699139 Kategori:

Selvom det at have sjove badesko på, måske ikke er det første, man tænker på, når man går ned til stranden eller poolen, kan det virkelig gøre hele forskellen for dit barns oplevelse af sommerens vandaktiviteter. Med disse fantastiske Color Kids badesko i den smukke Cerulean farve får dit barn ikke kun beskyttelse mod varmt sand, solskoldning og skarpe sten, men også en kærkommen dosis af stil og personlighed.

Disse badesko er egnet til børn i størrelse 34-35 og har en fantastisk all-over-print, som med garanti vil bringe smil og begejstring hos dit barn. Den skridsikre ydersål giver et solidt fodfæste, så dit barn kan lege og boltre sig trygt på glatte overflader som bunden af poolen eller kanten af vandrutsjebanen.

Det lette og fleksible design gør det nemt for dit barn at trække skoene på og af, så de kan fokusere på at have det sjovt i vandet. Og med en pris på kun 119.95 er disse badesko ikke kun sjove og funktionelle, men også overkommelige for enhver familie.

Så hvorfor nøjes med kedelige badesko, når du kan give dit barn et par Color Kids badesko AOP i den skønne Cerulean farve? Lad dit barn udtrykke sin stil og personlighed, samtidig med at de er beskyttet og komfortable under sommerens vandeventyr. Tag skridtet og giv dit barn det bedste inden for badesko – de vil elske dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badesko AOP – Cerulean – 34-35”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.