Tilbud!

Wheat Badesko Shawn Rainbow Flowers – Str. 31

Original price was: 300 kr..Current price is: 225 kr..

Gør badet sjovere med Wheat Badesko Shawn Rainbow Flowers. Skridsikker sål og sødt blomsterdesign. Perfekt til sjov i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301159175356 Kategori:

ørger god støtte til barnets fødder. Med Wheat badesko Shawn Rainbow Flowers får dit barn en badesko med et sødt og farverigt blomsterdesign, der vil få dem til at stråle af glæde.

Disse badesko er mere end bare praktiske – de er en fest for øjnene. Ud over det smukke blomstermønster har disse badesko en velcrolukning, der gør det nemt for dit barn at tage dem af og på. Det elastiske neoprenmateriale sikrer en behagelig pasform og giver fri bevægelighed, så dit barn kan lege og udforske verden uden begrænsninger.

Wheat badesko Shawn Rainbow Flowers er designet til at være holdbare og slidstærke, hvilket betyder, at de kan klare alle de sjove aktiviteter, dit barn finder på ved stranden eller poolen. Den slidstærke TR-gummisål giver god støtte og beskyttelse mod skarpe genstande på vej til og fra vandet.

Med disse badesko behøver du ikke bekymre dig om, at dit barns fødder bliver ømme eller trætte. Den komfortable pasform og det stilfulde design gør disse badesko til den perfekte følgesvend til enhver vandaktivitet. Lad dit barn skinne med Wheat badesko Shawn Rainbow Flowers og lad dem gå på opdagelse i en verden af farver, glæde og eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wheat Badesko Shawn Rainbow Flowers – Str. 31”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.