Tilbud!

Vanilla COPENHAGEN Badesko UPF/SPF 50+ Lavender – Str. 28/29

Original price was: 170 kr..Current price is: 119 kr..

Opdag den ultimative beskyttelse og komfort med Vanilla COPENHAGEN badesko. UPF/SPF 50+, lavendelduft og perfekt pasform i str. 28/29.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301558790601 Kategori:

Forestil dig at dine børn løber frit og legende gennem sommeren – med Vanilla COPENHAGEN Badesko UPF/SPF 50+ i Lavender på fødderne er de beskyttet og klar til eventyr. Disse badesko er mere end bare praktiske, de er designet til at give dine børn den ultimative oplevelse af komfort, stil og sikkerhed.

Den perfekte ledsager til vandaktiviteter, disse UV-badesko kombinerer funktionalitet med flair. Lavet til både små og store børn er dette fodtøj ideelt til lange dage ved poolen eller stranden. Uanset om de plasker i vandkanten eller bygger sandslotte, vil disse sko sikre, at deres fødder er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Med en god pasform og holdbare materialer er disse badesko behagelige at have på, både i vand og på land. Deres lette vægt og åndbare design gør dem perfekte til aktive børn, der konstant er i bevægelse. Den stilfulde lavendelfarve tilføjer et strejf af elegance til deres sommergarderobe og gør dem til en favorit hos enhver modebevidst lille én.

Men det stopper ikke her – disse badesko har en UV-beskyttelsesfaktor på 50+, hvilket giver ekstra beskyttelse mod solens skadelige stråler. Dine børn kan lege og udforske med ro i sindet, velvidende at deres fødder er godt beskyttet mod solskoldning og andre skader forårsaget af UV-stråler.

Så lad dine børn få det bedste ud af sommeren med Vanilla COPENHAGEN Badesko UPF/SPF 50+ i Lavender. Giv dem friheden til at udforske verden, mens du har ro i sindet vidende om, at de er beskyttet, stilfulde og komfortable hele vejen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vanilla COPENHAGEN Badesko UPF/SPF 50+ Lavender – Str. 28/29”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.