Tilbud!

Liewood Monty Sandaler Golden Bilamel Mix – Str. 28

Original price was: 300 kr..Current price is: 225 kr..

Gør dine børns sommer endnu sjovere med Liewood Monty Sandaler i sødt bilamelmønster. Minimalistisk design og økologiske materialer. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764302122300547 Kategori:

Liewood Monty sandalerne i Golden Bilamel Mix kommer til at være dine børns favoritfodtøj denne sommer. Disse stilfulde og komfortable sandaler er designet med børnenes aktive livsstil for øje og vil være perfekte til stranden, poolen eller en tur i parken.

Fremstillet af 100% nylon med en EVA-sål, er disse sandaler lette samtidig med, at de er slidstærke og lette at rengøre – perfekte til børn, der elsker at lege og udforske. Velcrolukningerne ved anklen og forfoden gør det nemt for børnene at tage sandalerne af og på selv, hvilket giver dem uafhængighed og selvtillid.

Det farverige design med gul, grå og hvide bilameller på sandalerne vil helt sikkert tiltale børn i alle aldre. Du vil elske at se dine børn hoppe rundt i disse festlige sandaler, der vil bringe et smil frem på deres ansigter.

Hold dine Liewood Monty sandaler rene og i god stand ved at følge vaske- og brugsanvisningerne inkluderet med produktet. Disse sandaler er ikke kun fashionable og komfortable, de er også praktiske og vil blive en uundværlig del af dine børns sommergarderobe.

Gør dig klar til endeløse sommerdage fyldt med leg og sjov i solen med Liewood Monty sandalerne i Golden Bilamel Mix – dine børns fødder vil takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Monty Sandaler Golden Bilamel Mix – Str. 28”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.