Tilbud!

Liewood Badesandaler – Bre – Whale Blue

Original price was: 230 kr..Current price is: 161 kr..

Gør strandturen lidt mere sjov med Liewood Badesandaler. Med deres søde hvaldesign og behagelige pasform er de perfekte til både børn og voksne.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900521811323 Kategori:

Skrid udenfor med stil og komfort med de ultimative Liewood Badesandaler – Bre – Whale Blue. Disse fantastiske sandaler kombinerer mode og funktionalitet på den mest charmerende måde, der får dig til at føle dig som dronningen eller kongen af sommeren.

Med deres søde hval-motiv og dybe blå farve er disse sandaler det perfekte tilbehør til en dag på stranden, ved poolen eller blot når du vil tilføre et strejf af sommer til din hverdag. Den ergonomiske form og bløde såler sikrer, at dine fødder har den optimale støtte og komfort, mens du bevæger dig frit rundt. Reguleringen ved anklen sikrer desuden, at sandalerne sidder perfekt, uden at de strammer eller skrubber.

Fremstillet af 100% genanvendt vulkaniseret gummi er disse badesandaler ikke kun stilfulde, men også miljøvenlige. Med Liewood Badesandaler – Bre – Whale Blue kan du skinne med god samvittighed og vise, hvordan mode og bæredygtighed kan gå hånd i hånd.

Uanset om du skal på ferie, til festival eller blot ønsker at bringe sommerstemningen ind i din hverdag, er Liewood Badesandaler – Bre – Whale Blue det oplagte valg. Så træd ind i sommerens lys og lad dine fødder komme i fokus med disse fantastiske badesandaler. Du vil ikke kun se fantastisk ud, men også føle dig fantastisk, hvor end du går.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Badesandaler – Bre – Whale Blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.