Tilbud!

Konges Sløjd Sun Sandal Glitter Mellow Rose – Str. 30

Original price was: 350 kr..Current price is: 175 kr..

Forkæl dine børns fødder med fortryllende glimmer sandaler fra Konges Sløjd. Perfekte til sommerens eventyr. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300207317991 Kategori:

Konges Sløjd Sun Sandal Glitter Mellow Rose er den ultimative sommersandal til din lille prinsesse. Med sit charmerende design og høje kvalitet er disse sandaler en sand juvel i enhver piges garderobe. Mellow Rose-farven bringer en smuk og blid nuance til hendes outfit og er perfekt til ethvert sommereventyr.

Sandalerne er lavet af 100% formamid-fri ethylenvinylacetat, hvilket gør dem behagelige for hendes fødder og sikrer, at de kan bruges hele dagen uden ubehag. Den lette sål giver god støtte til små fødder, mens det justerbare spænde sikrer en optimal pasform.

Glitterdetaljerne på sandalerne tilføjer et strejf af glamour og vil glitre i sollyset, hvilket vil få din datter til at føle sig som en ægte prinsesse. Uanset om hun skal på stranden, lege i haven eller tage på eventyr, er disse sandaler det perfekte valg.

Med Konges Sløjd Sun Sandal Glitter Mellow Rose får din datter ikke kun et par stilfulde sandaler, men også et pålideligt og holdbart produkt, der er skabt med omtanke for både design og funktionalitet. Så lad hende træde ind i sommeren med stil og komfort i disse smukke sandaler, der vil følge hende på alle hendes eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Sun Sandal Glitter Mellow Rose – Str. 30”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.