Tilbud!

Konges Sløjd Sable Sandal Mellow Rose – Str. 24

Original price was: 350 kr..Current price is: 175 kr..

Giv dine små et strejf af elegance med Konges Sløjd Sable Sandal i smuk Mellow Rose. Den perfekte blanding af stil og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301919475344 Kategori:

Træd ind i en verden af lethed og stil med Konges Sløjd Sable Sandal i den skønne Mellow Rose farve. Disse luksuriøse badesandaler er designet til at give dine børns fødder den ultimative komfort og støtte, samtidig med at de ser super søde ud.

Sandalens ydermateriale består af 100% formamid-fri ethylen vinylacetat, hvilket sikrer en blød og behagelig tekstur mod huden. Den lette sål er også lavet af samme materiale og giver en god støddæmpning, så dine børn kan gå rundt og lege hele dagen uden ubehag.

Den smukke Mellow Rose farve vil helt sikkert tilføje et strejf af elegance til enhver sommeroutfit, og det justerbare spænde gør det nemt at få den perfekte pasform.

Fortsæt med at skabe smukke minder og eventyr med dine børn ved at investere i disse Konges Sløjd Sable Sandaler. Giv dem frihed til at udforske verden med stil og komfort, og lad dem opleve eventyret med hvert skridt, de tager. Tag føringen i modeverdenen for børn og vælg disse fashionable sandaler i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Sable Sandal Mellow Rose – Str. 24”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.