Tilbud!
,

Konges Sløjd Manuca Frill Badesko Rosie Blue – Str. 26-27

Original price was: 250 kr..Current price is: 187 kr..

Forkæl din lille drengs fødder med vores søde og praktiske badesko fra Konges Sløjd. Perfekt til strandture og pooltid. Køb dem nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300582292116 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af leg og eventyr med disse vidunderlige Konges Sløjd Manuca Frill Badesko i Rosie Blue. Disse skønne badesko er ikke kun praktiske, men også utroligt stilfulde og komfortable. Med deres flotte blå farve og smukke frill-detaljer vil dine små føle sig som ægte prinsesser, mens de plasker rundt i vandpytter eller leger på stranden.

Badeskoene er lavet af 95% polyester og 5% elastan, hvilket gør dem stræk- og hurtigtørrende, perfekte til sjov i solen. De har også en UPF 50+ rating, der beskytter dine børns fødder mod solens skadelige stråler, så du kan være tryg ved stranden eller poolen. Med disse sko kan dine børn ubesværet udforske verden omkring dem, uden at du behøver bekymre dig om deres komfort og sikkerhed.

Sørg for at følge vaske- og brugsanvisningen for at holde disse skønne badesko i topstand, så dine børn kan nyde dem i lang tid fremover. Med deres smukke design, høje kvalitet og praktiske egenskaber er Konges Sløjd Manuca Frill Badesko i Rosie Blue det ideelle valg for enhver familie på jagt efter stilfuldt og funktionelt fodtøj til leg i vandet. Lad dine børn danse gennem sommeren med disse badesko, der vil få dem til at skille sig ud og føle sig som ægte kongelige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Manuca Frill Badesko Rosie Blue – Str. 26-27”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.