Tilbud!

Ea dame sandal 5184 – Nude

Original price was: 249 kr..Current price is: 149 kr..

Skab en stilfuld sommerlook med Ea dame sandal 5184 i klassisk nude. Komfortabelt design med en elegant hæl. Perfekt til enhver lejlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 5394801564557019 Kategori:

En sandal er ikke bare en sko. Det er et symbol på frihed, letthed og ubesværet stil. Det er præcis, hvad Ea dame sandalen 5184 i nude farve repræsenterer. Denne sandal er en kombination af komfort og elegance, der vil følge dig på enhver rejse, du begiver dig ud på.

Den bløde bund på Ea sandalen sikrer, at dine fødder får den støtte og komfort, de har brug for hele dagen lang. Du vil næsten glemme, at du har sko på. Den justerbare strop giver dig mulighed for at tilpasse passformen, så sandalen passer perfekt til dine fødder. Aldrig mere vil du opleve besværet med sko, der ikke passer ordentligt.

Nude farven på denne sandal er et statement i sig selv. Den neutrale farve gør det muligt at style sandalen med enhver outfit, uanset om det er til en afslappet dag på stranden eller en elegant aften i byen. Den alsidige Ea dame sandal tilføjer et strejf af luksus og stil til enhver lejlighed.

Små i størrelsen, denne sandal anbefales at blive bestilt en størrelse større, hvis du svinger mellem to størrelser. Vi ønsker, at du får den perfekte pasform, så du kan nyde komforten og stilen i Ea dame sandalen fuldt ud.

Tag skridtet mod frihed, stil og komfort med Ea dame sandalen 5184 i nude farve. Lad dine fødder opleve den ultimative luksus og lad din stil skinne med disse smukke sandaler. Din rejse til ubesværet elegance begynder her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ea dame sandal 5184 – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.