,

Disney – Badesandaler med velcro, 72-0123 – Frozen – 29

200 kr.

Få dine børns yndlingskarakterer med på sommerens eventyr med disse Disney Frozen badesandaler med praktisk velcro-lukning. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10865002128911598 Kategorier: ,

Skrid ud i solskinsvejret med stil med disse fortryllende Disney badesandaler. Med et smukt Frozen-tema bringer disse sandaler magien fra Arendelle til dit eget lille eventyr. Designet med et billede af Anna og Elsa på forsiden vil disse sandaler helt sikkert glæde enhver Disney-fan.

Sandalerne har en behagelig pasform og er lavet af høj kvalitet syntetisk materiale, der garanterer både holdbarhed og komfort. De er perfekte til strandture, poolparties eller bare til en sjov dag i solen. Med en praktisk velcrolukning er det nemt for børnene at tage sandalerne på og af, hvilket gør dem ideelle til både leg og afslapning.

Med disse Disney badesandaler kan dine børn vise deres kærlighed til Frozen-universet på en stilfuld måde. Uanset om de er på ferie, i vuggestuen eller bare ude at lege, vil disse sandaler være det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Så giv dine børn muligheden for at træde ind i en verden af magi og eventyr med disse fantastiske Disney badesandaler med velcro.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Disney – Badesandaler med velcro, 72-0123 – Frozen – 29”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.