Skechers Onthego 600 Dame 41 Sort

600 kr.

Køb Skechers Onthego 600 sorte sandaler i str. 41 til damer. Gå let og komfortabelt i stil med en unik pasform og stødabsorberende sål.

Køb her

Varenummer (SKU): 10634000736255152 Kategori:

Produktnavn: Skechers On-The-Go 600 Dame 41 Sort
Pris: 599,95 DKK

Træd ind i en verden af ubesværet komfort og frihed med Skechers On-The-Go 600. Disse sandaler er skabt til at følge dine skridt med lethed og stil. Med et let og yderst stødabsorberende design er disse sandaler den perfekte ledsager til aktive dage fyldt med eventyr.

5GEN™ sålen er en sand mester i både letvægt og stødabsorbering. Den giver en reaktiv og fleksibel støtte til dine fødder, så du kan gå hele dagen uden at føle træthed. Den innovative GOGA MAX™ teknologi tilbyder en formstøbt og blød trædeflade, der føles som at gå på skyer.

Skechers On-The-Go 600 sandaler er ikke kun komfortable, de er også stilfulde. Den sorte farve tilføjer et sofistikeret touch til dit look, uanset om du er på stranden, i byen eller bare ude at gå en tur. Velcro-lukningen gør det nemt at justere pasformen, så dine fødder altid har den rette støtte.

Sæt skub i dine skridt og lad Skechers On-The-Go 600 være din trofaste følgesvend på alle dine eventyr. Med disse sandaler kan du føle dig fri, komfortabel og i mode, uanset hvor vejen fører dig hen. Tag det næste skridt i stil med Skechers.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skechers Onthego 600 Dame 41 Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.